Kerkdiensten vanaf 2 mei mét ca. 30 personen

Door: Dik Kooij

30 april 2021

Vanaf zondag 2 mei mogen we weer kerkdiensten houden met een bezetting van ca. 30 personen! We nodigen de gemeenteleden per wijk voor een dienst uit.

Zondagmorgen 2 mei zijn leden uit wijk 1 uitgenodigd. In de middagdienst zijn leden uit wijk 2 welkom.
In de ledengids kunt u zien tot welke wijk u behoort.
Steeds houden we er rekening mee dat we ook (enkele) gasten in de samenkomsten kunnen ontvangen.

Zondag 9 mei zijn leden uit wijk 3 voor de morgendienst uitgenodigd. In de middagdienst zijn leden uit wijk 4 welkom.
Vanwege de omvang van wijk 4 is het mogelijk dat we deze bij het uitnodigen nog splitsen en verdelen over twee diensten (bijvoorbeeld aan de hand van alfabet achternaam); daarover krijgt u in de loop van volgende week nog bericht.

In de fase van de pandemie waarin we ons bevinden, zal een aantal gemeenteleden mogelijk liever nog niet naar de kerk komen. Als dat voor u geldt, dan vragen we u dat via de mail aan ons door te geven: kerkdienst@cgk-zwijndrecht.nl,
of eventueel via de telefoon aan br. André van Andel (078-6452049).