Kerkdiensten vanaf 4 juli

Door: Dik Kooij

30 april 2021

Vanaf zondag 4 juli verruimen we de uitnodigingen: we hopen dan per dienst ongeveer 75 bezoekers te verwelkomen. Dat is namelijk de capaciteit van onze kerkzaal zolang er nog een anderhalvemeter-maatregel geldt. Mochten er iets meer mensen komen dan staan in de zijzaal stoelen klaar. U kunt in de met groen gemarkeerde banken gaan zitten, we slaan telkens een bank met een rood label over i.v.m. de anderhalvemeter-maatregel. In de lange banken graag naar het midden doorschuiven, zodat we elkaar niet onnodig hoeven te passeren. De onderlinge afstand in de banken moet u (waar nodig) zelf in de gaten houden, maar dat zal vast lukken.

In de tabel onder in deze mail vindt u de aangepaste uitnodigingen. Het is vanaf 4 juli dus voor ieder gemeentelid weer mogelijk in elk geval één dienst per zondag te bezoeken. Een voorrecht dat we sinds maart 2020 niet meer hebben gehad! We denken natuurlijk ook aan onze ouderen en mensen met lichamelijke beperkingen voor wie dit ook na corona helaas nog niet mogelijk zal zijn.

Op alfabet in plaats van op wijk

Tijdens de schoolvakanties zullen we gemeenteleden niet langer per wijk, maar op alfabet uitnodigen, de ene week de gemeenteleden met achternamen beginnend met A t/m K, de andere week L t/m Z. U komt dan ook weer eens andere broeders en zusters tegen. Voor de middagdiensten denken we dat het vanaf 18 juli verantwoord is om dan de hele gemeente uit te nodigen, omdat de ervaring leert dat tijdens de vakantieperiode de opkomst ’s middags lager is. Mocht het nodig zijn, dan zullen we bijsturen.

Het is goed op te merken dat in alle diensten gasten van harte welkom zijn!

uitnodigingen zomerperiode

11 juli 2021wijk 4B+5A+2wijk 1+3+4A+5B